Kohtume Kalamaja päevadel!

Estica Trio uues kontserdikavas põimuvad muinasjutud ja muusika. Muinasjutud täidavad romantikute hingesopid maagia ja värskete unistustega ning muusikat esitavad heledalt helisevad flööt, oboe ja klarnet.

Toome romantikat mõnusasse Atmosfääri hoovikohvikusse (Salme 43) Kalamaja päevade raames 17. mail kell 14.30, 15 ja 15.30. Kontserdid on tasuta ja toimuvad Atmosfääri hoovikohviku kaminasalongis, kus saab keha soojendada kaminatule ja hinge muusika paistel. Kontserdid on tasuta. Piiratud kohtade arvu tõttu soovitame broneerida endale koht kontserdil. Lähem info Atmosfääri hoovikohviku Facebooki lehel: https://www.facebook.com/events/928364360548911/

Atmosfääri hoovikohvikut tasub külastada 17. mail juba enne Estica Trio kontserte. Sealt leiab põnevat mööblit ja valgusteid. Saab manustada krõbedaid vahvleid ja muid hõrgutavaid küpsetisi, naturaalset kalja ja limpsi.

kalamaja

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s