Estica Trio MUINASJUTUASSORTII

Estica Trio uues kontserdikavas põimuvad muinasjutud ja muusika. Muinasjutud täidavad romantikute hingesopid maagia ja värskete unistustega ning muusikat esitavad heledalt helisevad flööt, oboe ja klarnet.

6. mail kell 20 toimub kontsert hubases šokolaadilõhnases atmosfääris meie poolt pakutava tassikese tee või kohviga. Esmakordselt on kontserdikohana katsetamisel Kalevi Šokolaadipood ja Meistrikoda Rotermanni kvartali sisehoovis (Roseni 7, Tallinn). Kuna meistrikojas on ruumi just parasjagu, on kutsete arv piiratud. Tulla soovijatel palume kirjutada estica@estica.ee ja reserveerida sissepääs endale ja oma kaaslastele. Piletid 7 EUR müügil kohapeal pool tundi enne kontserti.

Estica Trio mängib loomingut nii Eesti kui muu maailma heliloojatelt. Esmakordselt saab kuulda Anne-Mai Edala kirjutatud täiesti uut, just selleks kontserdiks kirjutatud heliteost. Vaata lähemalt noore andeka helilooja kohta: annemaiedala.wordpress.com.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s